Staalconstructie

Kiest u ook voor dé expert?

Wilt u een bedrijf inschakelen voor een staalconstructie? Schakel de hulp in van Smederij Tukker. Wij leveren maatwerkproducten van divers materialen en een uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op goede service en nazorg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Met ruim 94 jaar ervaring in huis is geen project ons te gek. Welke staalconstructie kunnen wij voor u verzorgen?

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Loosdecht en Soest.

Welke staalconstructie plaatsen we bij u

Als expert op het gebied van staalconstructie kunnen wij u voorzien van een gewenste constructie. Smederij Tukker vervaardigt vele constructies. Wilt u bijvoorbeeld een staalconstructie voor ver- of uitbouwingen, zoals tussenvloeren en ander staalwerken? Wij helpen u. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor een staalconstructie, zoals spanten en anti-inbraak hekken. Heeft u specifieke wensen of eisen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij doen die stap extra

Kiest u voor een staalconstructie van ons, dan kiest u voor maatwerk. Wij bespreken vooraf altijd uw wensen en eisen. Wij komen graag bij u op locatie om alles op te meten. Daarnaast kunt u rekenen op korte communicatielijnen en een vaste lage prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Profiteer bij ons van het volgende

Wij snappen dat u kunt kiezen om uw staalconstructie te laten plaatsen door een ander bedrijf. We zetten toch graag even voor u op een rijtje waarom wij de juiste keuze voor u zijn:

  • Ruim 94 jaar ervaring als smids- en constructiebedrijf
  • Aangesloten bij de Metaalunie en diverse brancheorganisaties
  • Wij werken op onze werkplaats en bij u op locatie
  • Werkzaam voor bedrijven en in de particuliere sector
  • Breed scala aan diensten en materialen

staalconstructie

Wilt u meer informatie? Neem contact op

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of heeft u een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact op. Stuur een e-mail naar info@smederijtukker.nl of vul het contactformulier in op onze website. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk reageren. Spreekt u liever iemand persoonlijk? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 035-6246092. Laat uw staalconstructie plaatsen door Smederij Tukker.