Staal

Smederij Tukker is een productie- en constructiebedrijf. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van uw bedrijfspand of uw woning, of alleen om een trap, u bent bij ons aan het juiste adres voor klein- en grootschalige projecten.

In onze werkwijze zijn wij gericht op kwaliteit, veiligheid en service. Wij denken graag met u mee en zoeken dan naar een passende oplossing. Ook na oplevering kunt u op ons blijven rekenen.

Smederij Tukker is gespecialiseerd in divers zetwerk, wij kunnen lengtes verwerken tot 3000mm en 5mm dik.

Of het nu om een bakje gaat voor onder u koffie apparaat of om een schoorsteenkap, bij ons kunt u terecht.

zetwerk

Ons plaatwerk bestaat uit een zeer divers assortiment, zoals schoorsteenkappen,oprijplaten, aluminium drempelhulpen, stalen kozijnen en deuren.

Plaatwerk kan bij ons ook worden geponsnibbeld, geknipt en op maat gezet

Plaatwerk

Bij Smederij Tukker kunt u terecht voor divers knipwerk.
Wij kunnen rvs, staal en aluminium knippen tot 6mm dik.

Vanaf de oprichting van ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van smeedijzeren hekwerken en stalen trappen. Toen vooral klassiek, maar tegenwoordig ook moderne uitvoeringen. Hoog of laag, met of zonder rozenboog, alles is mogelijk.

Smederij Tukker vervaardigt veel kleine staalconstructies ten behoeve van ver- of uitbouwingen, zoals tussenvloeren en andere staal- werken. Andere staalconstructies die we maken zijn spanten en anti-inbraak hekken ter beveiliging van panden.

Smederij Tukker vervaardigt uit staal alle denkbare bordessen voor ieder balkon of overloop in uw woning of kantoor. Natuurlijk kan de balustrade gecombineerd worden met andere materialen. Ieder ontwerp is mogelijk. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook het inmeten en de montage.

Smederij Tukker vervaardigt moderne en klassieke balustrades voor ieder denkbaar balkon. Gecombineerd met glas is zo’n balustrade een sieraad voor uw woning. Hierbij is maatwerk en kwaliteit vanzelfsprekend. Ieder ontwerp is mogelijk, thermisch verzinkt of gepoedercoat. Inclusief montage en afwerking.

Smederij Tukker verzorgd aanrijbeveiling voor diverse doeleinden. Of het nu gaat op een paal in de grond of een hekwerk langs de gevel, wij zorgen er voor dat uw muur of gevel niet meer beschadigd.