Zetwerk

Kies voor dé specialist

Zoekt u een bedrijf voor zetwerk? Kies voor de vakmanschap van Smederij Tukker. Wij kunnen uw zetwerk helemaal op maat voor u produceren. Wij nemen ook graag de plaatsing voor u uit handen. Wij hebben als smids- en constructiebedrijf ruim 94 jaar ervaring met het fabriceren en plaatsen van metalen constructies. Zo kunt u rekenen op vakwerk. Schakelt u ons ook in voor zetwerk?

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Zoekt u een bedrijf om uw zetwerk te produceren of te laten plaatsen? Wij doen het voor u. Wij bespreken graag vooraf met u uw wensen en eisen. Zo kunnen we maatwerk garanderen. Graag komen we bij u langs om alles op te meten. Zo realiseren we zetwerk dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs. We werken met een enthousiast team dat goed opgeleid is. U kunt ons inschakelen bij u op locatie of wij maken uw product in onze werkplaats.

Zetwerk in divers materiaal

Smederij Tukker staat bekend als een betrouwbaar bedrijf voor zetwerk voor een scherpe en duidelijke prijs. Zoekt u een product van staal, aluminium of rvs? Geen probleem. Door onze ruime voorraad kunnen we snel leveren. Heeft u een specifieke wens of eis? Laat het ons weten. Samen bespreken we alle mogelijkheden. Bekijk ook onze website. Hier vindt u een overzicht van geleverde projecten.

Waarom kiezen voor Smederij Tukker

Natuurlijk kunt u kiezen voor een ander bedrijf, maar wij zetten graag voor u op een rijtje waarom u voor ons moet kiezen:

  • Ruim 94 jaar ervaring in huis
  • Wij werken in onze werkplaats of bij u op locatie
  • Aangesloten bij de Metaalunie en overige brancheorganisaties
  • Wij leveren maatwerk
  • Werkzaam voor bedrijven en de particuliere sector

Zetwerk

Laat u ons uw zetwerk produceren?

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@smederijtukker.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij spoedig reageren. Spreekt u liever een medewerker persoonlijk? We zijn te bereiken op het telefoonnummer: 035-6246092. Schakelt u ons in voor uw zetwerk?