IJzeren hekwerk

Profiteer van 94 jaar ervaring

Wilt u graag een nieuw ijzeren hekwerk? Omdat uw oude hek vervangen moet worden? Dan staan de vakmannen van Smederij Tukker graag voor u klaar. Wij kunnen uw hekwerk geheel naar wens vervaardigen. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het plaatsen van het ijzeren hek. Doordat wij meer dan 94 jaar kennis en ervaring in huis hebben, weten wij precies wat hierbij komt kijken. Wat mogen wij voor u betekenen?

Een ijzeren hekwerk laten plaatsen in Hilversum, Laren, Soest, Bussum, Blaricum, Loosdrecht, Amersfoort, Amsterdam, Huizen of Baarn? Neem dan contact op met Smederij Tukker.

Maatwerk ijzeren hekwerk

Bent u op zoek naar een ijzeren hek? Of wilt u juist een hekwerk met een modern uiterlijk? Wat uw eisen ook zijn, wij staan graag voor u klaar. U bent bij ons namelijk aan het juiste adres voor maatwerk. Wij komen dan graag naar u toen om alles op te meten. Aan de hand daarvan en uw wensen gaan wij voor u aan het werk. Op deze manier maken wij een ijzeren hekwerk dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Renoveren nemen wij u uit handen

Heeft u een hekwerk dat opgeknapt moet worden? Ook dan kunt u bij ons van Smederij Tukker terecht. Om uw ijzeren hek in optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud zeer belangrijk. Onze vakmannen staan dan graag voor u klaar. Zij weten precies hoe zij met verschillende materialen moeten werken. Ook kunnen zij een oppervlaktebehandeling uitvoeren. Zo kunnen zij u helpen bij natlakken, stralen of schoperen.

ijzeren hekwerken

Nog 5 van onze voordelen

U kunt natuurlijk ook voor een andere smid kiezen voor uw hekwerk. Waarom zou u dan toch ons inschakelen? Simpel. Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij u ook het volgende:

  • Meer dan 94 jaar kennis en ervaring in huis
  • Wij zijn aangesloten bij de Metaalunie, waardoor u gegarandeerd kwaliteit geleverd krijgt
  • Het plaatsen van uw ijzeren hek nemen wij u ook graag uit handen
  • Wij staan zowel voor particulieren als ondernemers klaar
  • Onze vakmannen kunnen ook op locatie laswerk uitvoeren

Graag wat meer weten?

Wilt u graag dat wij een hekwerk voor u op maat maken? Of zou u graag meer willen weten over de ijzeren hekken die wij leveren? Neem in beide gevallen contact op. Wij helpen u graag verder. U kunt hiervoor een e-mail zenden naar: info@smederijtukker.nl. Wij zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar: 035-6246092. Voor een op maat gemaakt ijzeren hekwerk moet u bij Smederij Tukker zijn.