Stalen hekwerk

Meer dan 94 jaar ervaring in huis

Voor een stalen hekwerk bent u bij Smederij Tukker aan het juiste adres. Wij begrijpen dat u iemand wilt inschakelen met kennis van zaken en die kwaliteit levert. Met ruim 94 jaar ervaring en kennis van stalen hekwerken kunnen wij u op dit vlak uitstekend helpen. Zo kunnen wij niet alleen het hekwerk voor u op maat maken, maar ook voor u plaatsen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dit vakkundig gebeurt.

Op maat gemaakt stalen hekwerk

Wilt u graag een stalen hek? Of kiest u toch liever voor een hek met een modern uiterlijk? Wat u ook zoekt, wij van Smederij Tukker kunnen u helpen. Elk hekwerk kunnen wij op maat voor u maken. Welke stijl of metaal u ook wilt, wij realiseren het voor u. Voordat wij het hek maken, komen wij de boel eerst inmeten bij u. Op basis daarvan maken wij uw stalen hekwerk. En daarvoor rekenen wij een zeer aantrekkelijk tarief.

Wij helpen bij renovatie

Wanneer u een hekwerk heeft dat opgeknapt dient te worden, dan kunt u ook bij Smederij Tukker terecht. Om een stalen hek in optimale conditie te houden, is het noodzakelijk om deze met regelmaat te onderhouden. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, weten wij precies hoe we met de verschillende materialen om moeten gaan. Zo kunnen wij ook een oppervlaktebehandeling voor u doen.

Stalen hekwerk

Daarom kiest u voor

U kunt natuurlijk ook naar een ander gaan voor uw hekwerk. Waarom zou u dan toch ons inschakelen? Eenvoudig. Wij bieden u het volgende:

  • U profiteert bij ons van meer dan 94 jaar kennis en ervaring
  • Aangesloten bij de Metaalunie, waardoor u zeker weet dat wij kwaliteit bieden
  • Laswerk kunnen wij ook op locatie uitvoeren
  • De montage van uw stalen hek kunnen wij ook voor uitvoeren
  • Wij zijn hét adres voor particulieren en ondernemers

Nog vragen voor ons?

Wilt u graag dat wij een hekwerk bij u komen plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag naar u toe om uw stalen hek te komen installeren. Heeft nog vragen voor ons? Bel of mail ons dan ook. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 035-6246092. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons ook mailen: info@smederijtukker.nl. Komen wij binnenkort bij u langs om een stalen hekwerk te plaatsen?