Smeedijzeren hekwerk

Kies voor een expert met ruim 94 jaar ervaring

Wanneer u een nieuw smeedijzeren hekwerk wilt, dan wilt u natuurlijk een bedrijf met kennis van zaken inschakelen. Iemand die weet wat er komt kijken bij het plaatsen van een hekwerk en het vervaardigen hiervan. Bij Smederij Tukker bent u dan op de juiste plek. Met ruim 94 jaar ervaring in huis kunnen wij uw smeedijzeren hek helemaal naar wens maken. Ook de installatie hiervan nemen wij u graag uit handen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Smeedijzeren hekwerk laten plaatsen in Hilversum, Laren, Soest, Bussum, Blaricum, Loosdrecht, Amersfoort, Amsterdam, Huizen of Baarn? Neem dan contact op met Smederij Tukker.

Smeedijzeren hekwerk op maat gemaakt

Wilt u graag een smeedijzeren hek laten installeren? Of bent u juist op zoek naar moderne hekken? Wat uw wens ook is, wij van Smederij Tukker kunnen u van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakt hekwerk. Onze vakmannen komen graag naar u toe om de boel op te meten. Aan de hand van uw wensen en de gewenste maten gaan wij vervolgens voor u aan het werk. Zo vervaardigen wij een smeedijzeren hekwerk dat geheel aan uw wensen voldoet.

Uw adres voor renovatiewerkzaamheden

Heeft u een hekwerk dat nodig opgeknapt dient te worden? Ook dan staan de vakmannen van Smederij Tukker voor u klaar. Om smeedijzeren hekwerken in een goede conditie te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Door onze kennis en ervaring weten wij precies hoe wij met de verschillende materialen moeten omgaan. Wij voeren bijvoorbeeld dan ook graag een oppervlaktebehandeling voor u uit.

5 voordelen waarvan u profiteert

Wij kunnen uw hekwerk helemaal naar wens vervaardigen en dat voor een aantrekkelijke prijs. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Zo:

  1. Hebben wij meer dan 94 jaar kennis en ervaring in huis
  2. Zijn wij lid van de Metaalunie, waardoor u er zeker van bent dat wij kwaliteit leveren
  3. Kunnen wij ook op locatie laswerk uitvoeren
  4. Werken wij zowel voor particulieren als voor ondernemers
  5. Nemen wij ook de montage en renovatie van smeedijzeren hekwerken u uit handen

smeedijzeren hekwerk

Nog wat meer informatie?

Wilt u graag dat wij een hekwerk voor u maken en instaleren? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om een smeedijzeren hek voor u te vervaardigen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 035-6246092. Zou u liever een e-mail zenden? Dan kan dit naar: info@smederijtukker.nl. Uw bericht wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. Plaatsen wij binnenkort een smeedijzeren hekwerk bij u?