Hekwerken

Ga ook voor dé specialist

Is uw hekwerk aan vervanging toe? Kies dan voor het vakmanschap van Smederij Tukker. Wij kunnen uw hek helemaal op maat voor u vervaardigen. Ook het plaatsen nemen wij u graag uit handen. Als smederij hebben wij al ruim 94 jaar ervaring met het maken van hekwerken. Wij weten dus precies wat hierbij komt kijken. U schakelt ons toch ook in?

Hekwerken in de regio van Hilversum, Laren, Soest, Bussum, Blaricum, Loosdrecht, Amersfoort, Amsterdam, Huizen en Baarn laat u plaatsen door Smederij Tukker.

Maatwerk voor een scherpe prijs

Kiest u voor een hekwerk van smeedijzer? Of gaat u toch liever voor rvs? Op welk metaal u keuze ook valt, wij van Smederij Tukker kunnen uw hek voor u vervaardigen. Wij leveren namelijk maatwerk. Graag komen wij bij u langs om de zaak op te meten. Wilt u graag een hekwerk in een bepaalde stijl. Geen enkel probleem. Wij realiseren een hek dat volledig aan uw wensen voldoet. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook hulp bij renovatie

Ook voor bestaande hekwerken zijn wij uw adres. Om uw hekwerk in optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud nodig. In dat geval helpen wij u graag. Onze goede opgeleide medewerkers weten precies hoe zij moeten omgaan met de diverse materialen. Tevens kunnen zij ook een oppervlaktebehandeling uitvoeren. Denk hierbij aan natlakken, schoperen of stralen. Uw hekwerken zien er na deze behandeling weer als nieuw uit.

Hekwerk

Nog 5 redenen om ons in te schakelen

  1. Met ruim 94 kunnen wij diverse hekwerken op maat maken voor u
  2. Doordat wij aangesloten zijn bij de Metaalunie, bent u verzekerd van kwaliteit
  3. Ook de montage van uw hekwerk nemen wij u graag uit handen
  4. Lassen kunnen wij ter plaatse uitvoeren, maar ook in onze werkplaats
  5. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres

Wij zijn uw adres voor hekwerken

Bent u benieuwd geworden naar onze hekken? Of heeft u nog vragen voor ons? Neem in beide gevallen contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Stuur ons een e-mail: info@smederijtukker.nl. Wij beantwoorden deze dan zo spoedig mogelijk. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 035-6246092. Wij staan u graag te woord. Installeren wij van Smederij Tukker binnenkort ook een van onze hekwerken bij u?