Bordessen

Profiteer van ruim 94 jaar ervaring

Op zoek naar een bedrijf dat bordessen voor u kan maken? Dan helpen wij van Smederij Tukker u graag. Wij maken uw bordes geheel op maat voor u. Maar dat is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Ook voor het onderhoud en conservering van uw bordes kunt u ons inschakelen. Hierbij hanteren wij altijd een transparante werkwijze, waardoor u weet wat u kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Wilt u graag een bordes in de omgeving van Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Loosdrecht of Soest? Neem dan contact op!

Kies voor maatwerk

Wij van Smederij Tukker kunnen uit staal alle denkbare bordessen maken. Of dit nu is voor uw balkon of een overloop van uw kantoor, wij vervaardigen het voor u. Ook kunnen diverse materialen gecombineerd worden met uw balustrade. Heeft u een bepaald ontwerp in gedachten voor uw bordes? Geef het aan ons door en wij realiseren het voor u. Daarnaast regelen wij ook het inmeten en de montage van bordessen.

Hét adres voor de particulier en zakelijke klant

Wij maken bordessen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Als smederij hebben wij inmiddels ruim 94 jaar ervaring in huis. Hierdoor weten wij precies wat er bij elk project komt kijken. Hierdoor kunnen wij elke werkzaamheid tot een goed einde brengen. Of u nu een bordes voor uw woning of kantoor wilt, wij staan graag voor klaar. Grote of kleine bordessen, wij draaien onze hand er niet voor om.

Bordessen

5 redenen om voor onze bordessen te kiezen

Natuurlijk kunt u bordessen ook door een ander laten vervaardigen. U profiteert dan alleen niet van het vakmanschap dat wij u bieden. Daarnaast bieden wij u ook de volgende voordelen:

  1. Ruim 94 jaar kennis en ervaring als smid voor bedrijven en particulieren
  2. Wij werken zowel op locatie als in onze eigen werkplaats
  3. U vindt bij ons maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs
  4. Wij zijn lid van de Metaalunie, daardoor bent u verzekerd van kwaliteit
  5. Ook onderhoud nemen wij u graag uit handen

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wij kunnen diverse bordessen voor u ontwerpen. Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op. Wij staan graag voor u klaar. Ook om eventuele vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 035-6246092. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen: info@smederijtukker.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Kiest u ook voor een van de bordessen van Smederij Tukker?