Smederij

Kies voor dé expert

Zoekt u een smederij met vakkennis? Dan kunt u uitstekend terecht bij Smederij Tukker. Wij leveren maatwerkproducten van diverse materialen en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast staan wij garant voor juiste service en nazorg. Met ruim 94 jaar aan ervaring in huis weten we waar we het over hebben. Geen project is ons te gek. Hoe kan onze smederij u helpen? Laat het ons weten.

Wat kunt u voor ons betekenen?

Als smederij kunnen wij met diverse metaalsoorten werken. Van aluminium tot staal, wij bewerken het voor u. Ieder product dat wij voor u maken, kan naar wens worden vervaardigd. Bekijk onze website voor een overzicht van geleverde projecten. Bij onze smederij werken alleen enthousiaste medewerkers met de juiste opleiding. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

Klantgerichte en heldere werkwijze

Smederij Tukker heeft een goede service hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat bent. Bij Smederij Tukker houden we van korte communicatielijnen en een heldere werkwijze. Wij bespreken altijd vooraf uw wensen, houden u op de hoogte en spreken een scherpe prijs af. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo fijn.

smederij

Waarom u voor onze smederij moet kiezen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander bedrijf. Waarom u voor onze smederij moet kiezen, zetten we graag even voor u op een rijtje:

  • Ruim 94 jaar ervaring als smederij
  • Aangesloten bij de Metaalunie en diverse brancheorganisaties
  • Wij bieden maatwerk tegen een scherp tarief
  • We werken op onze werkplaats of bij u op locatie
  • Breed pakket aan diensten

Heeft u een klus voor ons? Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u ons direct inschakelen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij bespreken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Wilt u een van onze medewerkers direct spreken? Bel dan naar: 035-6246092. Wij staan u graag te woord. U kunt ons uiteraard ook e-mailen op: info@smederijtukker.nl of vul het contactformulier in op onze website. Kiest u ook voor de ruime ervaring in metaalbewerking van Smederij Tukker?