Rvs lassen

Kies voor onze expertise

Bent u op zoek naar een specialist in rvs lassen? Dan zit u bij Smederij Tukker goed. Wij hebben meer dan 94 jaar ervaring in huis en kunnen al uw rvs laswerk naar wens uitvoeren. Daarbij staat het leveren van vakwerk op het gebied van lassen hoog in het vaandel. Het lassen gebeurt bij ons altijd door goed opgeleid en vakkundig personeel. Heeft u een klus voor ons? Laat het ons weten.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Wij kunnen diverse metalen voor u lassen; van staal tot rvs. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk. Heeft u een specifieke klus voor ons op het gebied van lassen? Laat het ons weten. Bekijk onze website voor een overzicht van onze projecten met rvs. Staat uw klus er niet bij? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we alle mogelijkheden.

Profiteer van een heldere werkwijze

Dat u voor rvs lassen een expert in wilt schakelen snappen we bij Smederij Tukker maar al te goed. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u vakwerk bieden waarnaar u op zoek bent. Kiest u voor rvs laswerk, dan maakt u de keuze voor een heldere werkwijze. Wij staan voor een klantgerichte aanpak en korte communicatielijnen. Voordat wij beginnen te lassen bespreken we eerst al uw wensen en het kostenplaatje. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Waarom moet u voor ons kiezen?

U kunt natuurlijk ook voor een ander bedrijf kiezen. Wilt u echter vakmanschap, dan kunt u het beste voor ons kiezen. Bij ons profiteert u van het volgende:

  • Ruim 94 jaar ervaring
  • Wij lassen bij u op locatie of in onze werkplaats
  • Aangesloten bij de Metaalunie en diverse brancheorganisaties
  • Uitgebreid assortiment aan rvs materiaal
  • Werkzaam voor bedrijven en in de particuliere sector

Rvs lassen

Ons inschakelen voor rvs lassen?

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? En wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. Vul het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar: info@smederijtukker.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar: 035-6246092. Voor rvs lassen moet u bij Smederij Tukker zijn.