Rvs leuning

Kies voor dé expert

Wilt u een rvs leuning laten plaatsen? Dan bent u bij Smederij Tukker aan het juiste adres. Wij hebben ruim 94 jaar ervaring als smids- en constructiebedrijf. Het fabriceren en plaatsen van een leuning van rvs is voor ons dagelijkse kost. We werken met een enthousiast team van opgeleid personeel die zich 100% voor u inzet. Bij ons staan uw wensen centraal en uw rvs leuning zal vakkundig worden geplaatst. Naast een leuning kunt u bij ons ook terecht voor overige producten van rvs. Wat kunnen we voor u betekenen?

Een rvs leuning plaatsen laat u over aan de vakmensen van Smederij Tukker. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Hilversum, Laren, Soest, Bussum, Blaricum, Loosdrecht, Amersfoort, Amsterdam, Huizen en Baarn.

Maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs

Zoekt u een leuning van rvs en heeft u bepaalde eisen? Laat het ons weten. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Wij komen graag bij u langs op locatie om alles op te meten. Op basis van uw wensen kunnen we de juiste producten van rvs leveren. Wij kunnen de roestvaststalen leuning ook combineren met andere materialen, zoals glas of led-verlichting. Daarnaast kunt u rekenen op een scherpe prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig.

Profiteer van een klantgerichte werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u een leuning krijgt die bij uw pand past. Daarom bespreken we graag vooraf uw wensen. Wij staan garant voor korte communicatielijnen en een heldere werkwijze. Wij gaan pas weg als u tevreden bent met uw leuning. Daarom zijn wij de beste keuze voor rvs producten.

Waarom uw rvs leuning door ons laten plaatsen

We snappen dat u ook kunt kiezen voor een andere aanbieder van metaalbewerking. We zetten graag even op een rijtje waarom wij de beste keuze voor u zijn:

  • Aangesloten bij de Metaalunie en brancheorganisaties
  • Ruim 94 jaar ervaring
  • Wij werken bij u op locatie of vanuit onze werkplaats
  • Werkzaam voor bedrijven en in de particuliere sector
  • We hebben een uitgebreid assortiment

Rvs leuning

Heeft u een klus voor ons? Laat het ons weten

Kunnen wij iets voor u betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via: 035-6246092. U kunt ons ook bereiken via: info@smederijtukker.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Plaatsen wij binnenkort een rvs leuning bij u?