Sierhekwerk

Elk hekwerk op maat gemaakt

Wanneer u zoekt naar sierhekwerk, dan wilt u natuurlijk een vakman inschakelen. Iemand met kennis van zaken en die kwaliteit kan leveren. U wilt een hekwerk, waarvan u nog jarenlang plezier heeft. Dat begrijpen wij bij Smederij Tukker. Door onze kennis en ervaring (ruim 94 jaar) kunnen wij elk sierhekwerk naar wens vervaardigen. Ook voor de montage van uw hek draaien wij onze hand niet om.

Wilt u graag sierhekwerk in de omgeving van Amersfoort, Amsterdam, Baarn, Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Loosdrecht of Soest? Neem dan contact op!

Naar uw wensen vervaardigt

Wilt u een sierhekwerk gemaakt hebben? Of wilt u juist iets met een iets moderner uiterlijk? Naar wat voor een hekwerk u ook op zoek bent, u kunt terecht bij Smederij Tukker. Wij kunnen elk soort hekwerk op maat maken. Of het nu een sierhekwerk met veel tierlantijntjes is of een modern strak hek, onze vakmannen maken het voor u. Wij komen graag naar u toe om uw wensen door te nemen en de boel op te meten.

Wij doen meer voor u

Wij maken graag uw sierhekwerk voor u. Maar dat is zeker niet het enige waarvoor u ons kunt inschakelen. Ook wanneer u een bestaand hekwerk heeft dat aan een opknapbeurt toe is, helpen wij u graag. Wij weten hoe om te gaan met verschillende materialen. Zo kunnen wij een oppervlaktebehandeling uitvoeren om het metaal er weer als nieuw uit te laten zien. Wij zorgen ervoor dat uw sierhekwerk weer in zijn originele staat wordt gebracht.

5 voordelen waarvan u profiteert

Bij Smederij Tukker begrijpen wij het maar al te goed dat u ook een ander kunt inschakelen voor uw hekwerk. Waarom u toch voor ons kiest? Simpel:

  1. Wij hebben al ruim 94 jaar ervaring in huis als smederij
  2. Doordat wij aangesloten zijn bij de Metaalunie, bent u verzekerd van kwaliteit
  3. Ook de installatie en renovatie van uw sierhekwerk kunnen wij uitvoeren
  4. Laswerk voeren wij zowel op locatie als in onze eigen werkplaats uit
  5. Dé smederij voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Sierhekwerk

Graag een sierhekwerk?

Wanneer u graag wat meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen, dan staan wij graag voor u klaar. Neemt u vandaag nog telefonisch contact op door te bellen naar: 035-6246092. Wij staan u graag te woord. Wanneer u liever een e-mail zendt, dan kan dit naar: info@smederijtukker.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Kiest u ook voor een sierhekwerk van Smederij Tukker?