Metaalbewerking

Al ruim 94 jaar uw smederij

Zoekt u naar een bedrijf in metaalbewerking? Dan bent u bij Smederij Tukker aan het goede adres. Inmiddels hebben wij al ruim 94 jaar kennis en ervaring in huis als smederij. Wij kunnen dan ook diverse werkzaamheden naar wens uitvoeren. Daarnaast bieden wij u maatwerk tegen een scherpe prijs. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het voor u. Waarvoor schakelt u onze hulp in?

Hoe kunnen wij u helpen?

Door de kennis en ervaring die wij in de metaalbewerking hebben, kunnen wij u bij een breed scala aan werkzaamheden van dienst zijn. Wij kunnen met diverse metalen helpen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • Van staal kunnen wij bijvoorbeeld trappen en balustrades maken
  • Voor grotere constructies kunnen wij ook het tekenwerk uitvoeren
  • Ook de renovatie van bestaande constructies kunnen wij u uit handen nemen
  • Eventuele montage doen wij ook graag voor u

Dit is maar een greep hoe wij u op het vlak van metaalbewerking kunnen helpen. Meer hierover weten? Neem contact op.

Voor zowel particulieren als ondernemers

Door onze specialistische kennis op het gebied van metaalbewerking kunnen wij zowel particuliere als zakelijke klanten helpen. Zo staan wij graag voor u klaar wanneer u een nieuw hekwerk om uw woning wilt. Graag komen wij naar u toe om de boel op te meten en het eindproduct te plaatsen. Maar ook wanneer u als ondernemer een specialist in metaalbewerking zoekt, dan helpen wij u graag.

5 van onze voordelen

  1. Al meer dan 94 jaar ervaring in de metaalbewerking
  2. Doordat wij lid zijn van de Metaalunie bent u gegarandeerd van kwaliteit
  3. Lassen kunnen wij ook op locatie
  4. Wij kunnen met verschillende materialen werken
  5. Maatwerk tegen een scherpe prijs

metaalbewerking

Kies voor dé specialist in metaalbewerking

Heeft u een klus voor ons in de metaalbewerking? Of wilt u graag wat meer informatie over onze mogelijkheden? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij vertellen u graag meer over onze smederij. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 035-6246092. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. U kunt natuurlijk ook een mail sturen: info@smederijtukker.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. U kiest toch ook voor dé specialist in metaalbewerking?