Aluminium lassen

Kies voor dé expert

Bent u op zoek naar een specialist in aluminium lassen? Dan bent u bij Smederij Tukker aan het juiste adres. Met meer dan 94 jaar ervaring kunnen wij al uw aluminium laswerk naar wens uitvoeren. Daarbij staat het leveren van vakwerk hoog in het vaandel. Het lassen gebeurt dan ook altijd door vakkundige en goede opgeleide medewerkers. Hoe kunnen wij u helpen?

Waarbij wij kunnen helpen

Wij kunnen diverse metalen voor u lassen: van rvs tot staal. Ook aluminium kunnen wij tot verschillende vormen bewerken. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor het vervaardigen van:

  • Pergolas
  • Oprijplaten
  • Leuningwerk
  • Frames

Staat wat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op. Wij bespreken dan graag met u hoe wij u kunnen helpen.

Profiteer van een klantgerichte werkwijze

Dat u voor aluminium lassen een expert in wilt schakelen snappen wij bij Smederij Tukker maar al te goed. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u de expertise waarnaar u op zoek bent. Maar dat is niet het enige wat wij u bieden. Kiest u voor ons voor uw aluminium laswerk, dan profiteert u van een heldere werkwijze. Voordat wij aan het lassen gaan, bespreken wij eerst met u uw wensen en het kostenplaatje. U weet zo precies wat u van ons kunt verwachten.

5 van onze voordelen

U kunt natuurlijk ook voor een ander kiezen. Maar wilt u van echt vakmanschap profiteren, dan schakelt u onze smederij in. Daarnaast profiteert u bij ons van het volgende:

  1. Wij zijn al sinds 1922 een smederij. U profiteert bij ons dus van ruim 94 jaar ervaring
  2. Wij kunnen op locatie of in onze werkplaats lassen
  3. Onze smederij werkt zowel voor particulieren als ondernemers
  4. Wij zijn aangesloten bij de Metaalunie, onze brancheorganisatie
  5. Al het aluminium laswerk kunnen wij voor u uitvoeren

aluminium lassen trap

aluminium lassen pergolas

Ons inschakelen voor aluminium lassen?

Bent u benieuwd geworden naar ons aluminium laswerk? Wilt u graag meer weten over hoe wij te werk gaan? Of wilt u graag dat wij voor u iets lassen? Neem in al deze gevallen contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar: info@smederijtukker.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar: 035-6246092. Voor aluminium lassen moet u bij Smederij Tukker zijn.