Stalen kozijnen

Kies voor een specialist

Wilt u stalen kozijnen laten plaatsen? Kies dan voor het vakmanschap van Smederij Tukker. Wij kunnen uw kozijn van staal helemaal op maat voor u produceren. Tevens kunnen wij deze kozijnen ook voor u plaatsen. Als smids- en constructiebedrijf bedrijf hebben we ruim 94 jaar ervaring met het maken van kozijnen en overige stalen constructies. Daarom kunt u rekenen op vakkennis. Een klus voor ons? Laat het ons weten.

Ruim 94 jaar ervaring met stalen constructies

Wilt u stalen kozijnen laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een enthousiast team van goed opgeleid personeel weet u dat u kunt rekenen op vakwerk. Wij luisteren naar uw wensen en we leveren producten van staal op maat. Graag komen we bij u langs om alles op te meten. Wilt u graag een kozijn in een bepaalde stijl? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw stalen kozijn volledig aan uw wensen en eisen voldoet. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Onderhoud en service

Ook als u al kozijnen heeft, kunnen wij u helpen. Het onderhoud aan constructies van staal is vrijwel nihil, maar het is wel verstandig dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Als uw kozijnen aan de buitenkant zijn geplaatst, kunnen ze last hebben van weersomstandigheden. Het is daarom verstandig om deze te voorzien van een een coating of zinklaag. Ook raden wij aan stalen constructies een keer per jaar schoon te maken.

stalen kozijnen.

Laat ons uw stalen kozijnen plaatsen

U kunt natuurlijk voor een ander kiezen. Waarom dan toch uw stalen kozijn door ons laten plaatsen? Eenvoudig. Wij bieden u het volgende:

  • Wij hebben ruim 94 jaar ervaring met kozijnen en andere constructies van staal
  • Aangesloten bij de Metaalunie en andere brancheorganisaties
  • Wij kunnen uw kozijn op locatie lassen en op onze werkplaats
  • Werkzaam voor bedrijven en in de particuliere sector
  • Wij bieden u hulp met een breed pakket aan diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u graag dat wij uw kozijn voor u op maat maken? Of wilt u eerst liever wat meer informatie? Neem in beide gevallen contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar: info@smederijtukker.nl. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan contact op via: 035-6246092. Plaatsen wij binnenkort stalen kozijnen bij u?