Tig lassen

Kies voor dé expert

Bent u op zoek naar een specialist in tig lassen? Dan bent u bij Smederij Tukker aan het juiste adres. Zo hebben wij meer dan 94 jaar ervaring in huis. Wij kunnen al uw laswerk uitvoeren en zijn met name gespecialiseerd in tig lassen. Bij ons staat het leveren van vakwerk centraal. Bij ons gebeurt tig lassen altijd door een vakkundig en goed opgeleid personeel. Heeft u een klus voor ons? Laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Tig lassen is een specifieke lastechniek en ons personeel is hier zeer kundig in. Wij kunnen door middel van tig lassen diverse metalen bewerken: van rvs tot staal. Ook aluminium kunnen wij tot verschillende vormen maken door laswerk uit te voeren. Wat kunnen wij voor u doen? Wij staan voor maatwerk en komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Tevens kunnen wij direct alles opmeten.

Wij staan voor een klantgerichte werkwijze

Dat u een expert wilt inschakelen voor tig lassen snappen wij bij Smederij Tukker maar al te goed. Dankzij onze ervaring en kennis bieden wij u de expertise die u zoekt. Dat is niet het enige waarvoor u kiest. Wij staan voor een heldere en klantgerichte werkwijze. Wij bespreken graag vooraf uw wensen door en spreken een duidelijke prijs af. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten?

tig lassen

Waarom u voor ons moet kiezen

U kunt natuurlijk ook voor een andere specialist kiezen in tig lassen. Maar wilt u van echte vakmanschap profiteren, dan kiest u voor ons. Bij ons profiteert u van het volgende:

  • Ruim 94 jaar ervaring als smids- en constructiebedrijf
  • Wij werken in onze werkplaats op bij u op locatie
  • Onze smederij werkt voor bedrijven en in de particuliere sector
  • Aangesloten bij de Metaalunie en diverse brancheorganisaties
  • Specialist in laswerk

Schakelt u ons in voor tig lassen?

Bent u benieuwd naar ons laswerk? Of heeft u een specifieke vraag? Neem in deze gevallen contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@smederijtukker.nl. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar: 035-6246092. Voor tig lassen moet u bij Smederij Tukker zijn.