Constructiebedrijf

Kiest u ook voor dé expert?

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf? Dan kunt u uitstekend terecht bij Smederij Tukker. Wij leveren maatwerkproducten gemaakt van diverse materialen en een hoge kwaliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende service en nazorg. Met ruim 94 jaar ervaring is geen project ons te groot of te klein. Hoe kunnen wij u helpen?

Waarbij ons constructiebedrijf u kan helpen

Als constructiebedrijf kunnen wij met diverse metaalsoorten werken. Van rvs tot aluminium, wij werken er mee. Ieder van de producten die wij maken, kunnen naar wens worden vervaardigd. U kiest ons constructiebedrijf voor onder andere:

  • Het vervaardigen van onder meer balustrades, hekwerken en pergola’s
  • Onderhoud. Bestaande constructies kunnen wij renoveren
  • Conservering. Wij kunnen metalen bijvoorbeeld natlakken, stralen of verzinken

Bovenstaande is maar een greep uit de diensten die wij leveren. Graag meer hierover weten? Bel of mail ons. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Wij doen dat beetje extra

Bij ons constructiebedrijf staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Om dit te bereiken zijn wij u graag zo optimaal van dienst. Naast het vervaardigen van diverse producten neemt ons constructiebedrijf u ook de montage uit handen. Onze medewerkers komen vooraf langs om de boel op te meten. Daarna wordt het product vervaardigd en zullen wij tenslotte naar u toe komen voor de installatie.

constructiebedrijf

Profiteer ook van onze voordelen

  • Wij hebben inmiddels ruim 94 jaar ervaring als smederij
  • Onze medewerkers kunnen lassen op locatie maar ook in onze werkplaats
  • Doordat wij lid zijn van onze brancheorganisatie bent u verzekerd van kwaliteit
  • Wij bieden maatwerk tegen een aantrekkelijk tarief
  • Als constructiebedrijf kunnen wij bij een breed pakket aan diensten helpen

Graag meer informatie? Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons constructiebedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wilt u een van onze medewerkers graag persoonlijk spreken, bel dan naar: 035-6246092. Wij staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ons ook mailen: info@smederijtukker.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. U kiest toch ook voor ons constructiebedrijf?