Stalen trap

Kies voor expertise in metaalbewerking

Wilt u een stalen trap laten plaatsen? Kies voor de expertise van Smederij Tukker. Wij hebben ruim 94 jaar ervaring in huis als smids- en constructiebedrijf. Fabriceren en plaatsen van bijvoorbeeld een stalen trap is voor ons dagelijkse kost. Met een enthousiast team van goed opgeleid personeel kunt u rekenen op vakwerk. Wij stellen uw wensen centraal. Ook zijn wij gespecialiseerd in diverse stalen constructies. Naast een nieuwe trap kunnen we bijvoorbeeld ook hekwerken leveren of balustrades. Bij ons weet u waar u op kunt rekenen.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Zoekt u een nieuwe trapconstructie of een trap in een bijvoorbeeld een bepaalde stijl? Laat ons weten welke stalen constructie we voor u kunnen maken en plaatsen. Bij Smederij Tukker kunt u terecht voor maatwerk. Wij komen graag bij u langs om alles op te meten voor uw nieuwe trap. Op basis van uw wensen kunnen we de juiste stalen producten leveren. Tevens kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Profiteer van een klantgerichte werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u een trap krijgt die bij u past. Daarom bespreken we graag vooraf al uw wensen. Bij ons kunt u rekenen op korte communicatielijnen en dus een heldere werkwijze. Wij gaan pas weg als u tevreden bent met uw trap. Voor stalen trappen zijn we daarom de juiste keuze voor u.

stalen trap

Waarom uw stalen trap door ons laten plaatsen

Wij snappen dat u ook kunt kiezen om door een ander bedrijf uw stalen trap te laten maken. Waarom moet u voor onze expertise kiezen:

  • Ruim 94 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de Metaalunie en diverse brancheorganisaties
  • Wij werken op onze werkplaats op bij u op locatie
  • Werkzaam voor bedrijven en in de particuliere sector
  • Uitgebreid assortiment en stalen materialen

Heeft u een klus voor ons? Neem contact op

Wilt u een nieuwe trap of eerst wat meer informatie? Laat het ons weten. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@smederijtukker.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via: 035-6246092. Welke stalen trap kunnen wij van Smederij Tukker bij u plaatsen?