Stalen trappen

Meer dan 94 jaar ervaring in huis

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in stalen trappen? Smederij Tukker is gespecialiseerd in stalen constructies. Laswerk, trappen of hekwerken. Wij draaien onze hand er niet voor om. Laat uw trappen helemaal naar wens maken door onze vakmannen. Voor stalen montages schakelt u onze expertise in. Met ruim 94 jaar ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het maken en plaatsen van stalen trappen. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Soest, Bussum, Blaricum, Amersfoort, Amsterdam en Huizen. Heeft u een klus voor ons? Neem dan contact met ons op.

Kies voor maatwerk

Zoekt u naar stalen trapwerken? Wilt u graag trappen in een bepaalde stijl? Wat uw wensen ook zijn, Smederij Tukker staat voor u klaar. Wij staan namelijk garant voor maatwerk. Wij werken met een enthousiast team van goed opgeleid personeel en komen graag bij u langs om alles op te meten. op basis van uw wensen en eisen gaan wij aan de slag om de juiste stalen constructies aan te leveren. Tevens kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs. Kom niet voor verrassingen te staan en kies voor onze klantgerichte werkwijze.

Ook voor onderhoud en renovatie

Ook voor renovatie en onderhoud aan uw huidige trappen kunt u bij ons terecht. Om uw stalen trapconstructies in optimale conditie te houden, is periodiek onderhoud nodig. Onderhoud aan stalen constructies is vrijwel nihil, maar het is wel van belang dat deze goed wordt schoongemaakt of wordt voorzien van een speciale coating. Ook kan het zijn dat uw huidige trappen echt toe zijn aan vervanging. Waarbij kunnen wij u helpen?

Waarom u onze hulp moet inschakelen

We snappen dat u kunt kiezen voor een ander constructiebedrijf. Waarom moet u dan voor ons kiezen? Wij zetten het graag nog eens voor u op een rijtje:

  • Aangesloten bij de Metaalunie en overige brancheorganisaties
  • Ruim 94 jaar ervaring
  • Wij werken vanuit onze werkplaats of bij u op locatie
  • Werkzaam voor bedrijven en in de particuliere sector
  • Uitgebreid assortiment en materialen

Stalen trappen

Uw adres voor stalen trappen

Wilt u onze hulp inschakelen? Of eerst wat meer informatie? Laat het ons weten. Neem in beide gevallen contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@smederijtukker.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 035-6246092. Plaatsen wij van Smederij Tukker binnenkort ook stalen trappen bij u?