Metaalbewerking Amsterdam

Kies voor expertise

Een specialist in metaalbewerking in Amsterdam vindt u bij Smederij Tukker. Wij werken op locatie in Amsterdam of in onze eigen werkplaats met een enthousiast team met jarenlange ervaring. We zijn voornamelijk werkzaam voor bedrijven, maar doen ook enkele klussen in de particuliere sector. Onze specialisme zijn aluminium lassen, rvs lassen, plaatbewerking en overige metaalbewerking. We zijn uiteraard lid van de Metaalunie en diverse brancheorganisaties. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en vakwerk. Wat kunnen wij voor u betekenen in Amsterdam?

Metaalbewerking in Amsterdam

Gaat u voor de expertise van Smederij Tukker in metaalbewerking, dan weet u dat u kiest voor kwaliteit. Wij leveren ijzeren, stalen, aluminium en roestvaststalen maatwerkproducten van hoge kwaliteit in Amsterdam. Zo leveren we bijvoorbeeld hekwerken voor buiten en binnen. Wij zijn in te schakelen voor werkzaamheden op het gebied van plaatbewerking in Amsterdam. Denk hierbij aan stalen deuren, kozijnen of schootsteenkappen. Aluminium lassen en rvs lassen is voor ons een dagelijkse klus. Zo kunnen we in Amsterdam een uitgebreid assortiment leveren aan roestvrijstalen producten. Wij zijn de juiste keuze voor metaalbewerking in Amsterdam.

Wij leveren kwaliteit

Als u een constructiebedrijf zoekt dat gespecialiseerd is in metaalbewerking, kies dan voor onze expertise. Bij ons staat een klantgerichte service hoog in het vaandel. Wij leveren maatwerk en onze werkzaamheden houden pas op als u tevreden bent. Benieuwd naar een overzicht van geleverde projecten? Bekijk het overzicht op onze website.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u doen in Amsterdam met betrekking tot metaalbewerking? Wij hebben het voor u opgesomd:

  • Rvs lassen, tig lassen en aluminium lassen
  • Diverse werkzaamheden met staal
  • Trappen
  • Ijzeren, rvs en sierhekwerk
  • Gespecialiseerd in plaatbewerking
  • Ook voor metaalbewerking onderhoud in te schakelen

Metaalbewerking Amsterdam

Een klus voor ons in Amsterdam?

Wilt u een ervaren smids- en constructiebedrijf inschakelen? Of meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@smederijtukker.nl. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u direct een medewerker spreken? We zijn te bereiken via: 035-6246092. De specialist in metaalbewerking in Amsterdam vindt u bij Smederij Tukker.