Metaalbewerking Bussum

Kies voor expertise en ervaring

Vakwerk op het gebied van metaalbewerking in Bussum vindt u bij Smederij Tukker. Als smids- en constructiebedrijf met ruim 94 jaar ervaring zijn we de juiste keuze voor u in Bussum. Zo werken we alleen met goed opgeleide medewerkers met ruime ervaring op het gebied van metaalbewerking. We zijn vooral werkzaam voor bedrijven, maar we zijn ook in te schakelen voor klussen in de particuliere sector. Smederij Tukker is dé specialist op het gebied van tig lassen, rvs lassen, aluminium lassen, plaatbewerking en overige werkzaamheden met betrekking tot metaalbewerking. Tevens zijn wij lid van de Metaalunie en verschillende brancheorganisaties. Zo kunt u rekenen op vakwerk.

Metaalbewerking in Bussum

Maak de keuze voor een expert in metaalbewerking en schakel Smederij Tukker in. Zo weet u dat u kiest voor kwaliteit. Wij leveren in Bussum ijzeren, stalen, aluminium en roestvaststalen maatwerkproducten. Ons constructiebedrijf is ook in te schakelen voor diverse werkzaamheden op het gebied van plaatbewerking. Of laat ons bijvoorbeeld uw hekwerken vervaardigen. Stalen kozijnen, deuren of schoorsteenkappen laten maken? Rvs lassen en aluminium lassen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor metaalbewerking in Bussum zijn wij de juiste keuze.

metaalbewerking bussum.

Klantgerichte service

Bij ons kunt u rekenen op de juiste service en nazorg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Uw wensen staan voorop en we zorgen dat we u maatwerk leveren. Benieuwd wat wij allemaal voor projecten hebben geleverd in Bussum en omstreken? Bekijk het overzicht op onze website. Heeft u een specifieke klus in Bussum? Laat het ons weten.

Wat wij kunnen bieden op het gebied van metaalbewerking

Zo kunnen wij in Bussum een uitgebreid assortiment aan roestvrijstalen producten leveren. Wat kunnen wij nog meer voor u beteken:

  • Rvs lassen en aluminium lassen
  • Hekwerken (sierhekwerk en smeedijzeren hekwerk) en trappen leveren
  • Het maken van een staal constructie
  • Plaatbewerking
  • Overige metaalbewerking

Neem contact op voor meer informatie

Een ervaren smids- en constructiebedrijf inschakelen of meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op. Vul het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar info@smederijtukker.nl. Een medewerker persoonlijk spreken? Neem dan contact op via: 035-6246092. Uw specialist in metaalbewerking in Bussum vindt u bij Smederij Tukker.